Popkoor The Sparrows optreden tijdens Bietentocht 2018.
Popkoor The Sparrows optreden tijdens Bietentocht 2018. (Foto: popkoor the sparrows)

'Showtime!' met Popkoor The Sparrows

  Sport en Vereniging

DINTELOORD - Op zaterdagavond 17 november organiseert Popkoor The Sparrows in zaal Koch op de Welberg het avondvullend en swingend programma: “Showtime!”. Een avond vol muziek, show en entertainment, een gratis consumptie en heerlijke hapjes.


Er zal een grote variatie aan songs worden gepresenteerd. Nummers als ‘You’re the Voice’, ‘That man’, ‘Can’t stop the Feeling’, ‘Sound of Silence’ en vele anderen zullen verleden, heden en de muzikale toekomst van het popkoor belichten. Zoals gewoonlijk worden de liederen meerstemmig gezongen en swingend op de planken gebracht. “Showtime!” wordt opgeluisterd door spetterende gastoptredens van dansgroep Sjappoo, Sieb-O-Tastic en dansschool Brouwersgast. De presentatie van deze avond is in handen van de fameuze Sieb Martens.
De zaal is geopend vanaf 19.30 uur en het programma begint om 20.00 uur.
Voorverkoop adressen: popkoorthesparrows@gmail.com; info@sjappoo.nl; Jolanda’s Boeket, Kaaistraat 53 Steenbergen; Zaal Koch, Kap. Kockstraat 55 Welberg; Dansschool Brouwersgast, Ram v. Hagedoornstraat 9 Steenbergen; Toetsenist Ericjan van Terheijden, Leerlooierij 12 Steenbergen

Optredens
Daarnaast zal Popkoor The Sparrows verschillende optredens in de regio verzorgen. Zo treden we op 9 december bij Intratuin Halsteren een Kerstoptreden in de ambiance van het Crystal Palace en leveren we op 24 december onze muzikale bijdrage aan de sfeervolle nachtmis in de Nederlands Hervormde kerk te Steenbergen.
Mis ons niet! Wij heten u bij onze optredens van harte welkom. 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief