Cultuur in het Kerkje presenteert Ellen Shae
Ellen Shae.
Ellen Shae. (Foto: Ellen Shae)

Cultuur in het Kerkje presenteert Ellen Shae

  Sport en Vereniging

NIEUW VOSSEMEER - Op zondagmiddag 2 februari tijdens Cultuur in het Kerkje treedt om 14.00 uur Ellen Shae voor u op. Cultuur in het Kerkje wordt gehouden in de protestantse kerk aan de Voorstraat in Nieuw Vossemeer.


Zeeuwse singer/songwriter Ellen Shae staat al vanaf 13 jarige leeftijd als zangeres op het podium.Toen ze 16 was volgde ze klassieke gitaarlessen maar gaf toen al haar eigen draai aan de composities.Ze zong in verschillende bands. Op autodidacte en eigenzinnige wijze bekwaamde ze zich verder op gitaar en begon met het schrijven van liedjes. In 2014 bracht ze haar debuutalbum “My Window” uit en in 2017 volgde de EP “Clouds” (o.a. te koop bij Plato). Onlangs is ze begonnen aan een 3e Album waarvoor ze samenwerkt met producer Rich Depaolo in Amerika. In 2019 stond ze als eerste Nederlandse artiest op het Falcon Ridge Folk Festival in Hillsdale NY in Amerika. In haar liedjes hoor je invloeden uit de folk, jazz en americana. Kleine verhaaltjes met verborgen persoonlijke gebeurtenissen waar iedereen wel iets in herkent.

Reserveren gewenst via jan.velde.5@planet.nl. U kunt ook bellen naar 0167-503104. Kaartjes zijn ook verkrijgbaar bij Spar supermarkt Nieuw Vossemeer. U bent hartelijk welkom!

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief