Foto: GinoPress B.V.

Auto belandt in de sloot Oud-Vossemeer

  112 Meldingen,112 Nieuws

OUD-VOSSEMEER – Een auto is zondagochtend in de sloot beland op de Oud-Vossemeersedijk tussen Oud-Vossemeer en Tholen. Er raakte niemand gewond.


Omstreeks 11.10 uur verloor de 25-jarige Tholenaar de macht over het stuur. Via de andere weghelft kwam zijn auto in de berm terecht, reed een hek kapot en belandde gedeeltelijk in de sloot. De auto is weggesleept door een takelbedrijf. Agenten kwamen ter plekke en de bestuurder moest een blaastest ondergaan. Hij blies een A op straat en moest mee naar het bureau voor een ademanalyse.

Het apparaat gaf aan dat hij 230 ug/l blies. Dit is bijna drie keer teveel voor een beginnend bestuurder, wat deze man was. Na overleg met de officier van justitie is hem een transactie aangeboden van 325 euro (en 9 euro administratiekosten). Ook kreeg hij een rijverbod opgelegd van drie uur. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief