Foto: GinoPress B.V.

Koperdief probeert zwemmend aan de politie te onkomen

  112 Meldingen,112 Nieuws

THOLEN - Een koperdief is in de nacht van vrijdag op zaterdag tijdens een vluchtpoging voor de politie de haven van Tholen is gezwommen. De politie en brandweer zijn lange tijd aan het zoeken geweest naar de verdachte. Er is één persoon aangehouden. 

De brandweer werd omstreeks 03.00 uur opgeroepen om de politie te assisteren aan de Gemaalweg. Daar had volgens een getuige een koperdiefstal plaatsgevonden. Volgens de getuigen zouden hierbij twee verdachten zijn gevlucht. Één van de verdachten probeerde te vluchten door de Thoolse haven in te zwemmen. De politie heeft bij de zoekactie naar de verdachte hulp gekregen van de brandweerboot.

De zoekactie is uiteindelijk verplaats naar de Schelde-Rijnweg, aan de overzijde van het kanaal. Bij het boothuis van de brandweer stond ook een ambulance paraat. Aan de Schelde-Rijnweg stonden minimaal 6 politie voertuigen om te zoeken naar de verdachte. De politie heeft uiteindelijk één persoon aan kunnen houden in het water.

De verdachte is door de ambulance nagekeken waarna hij is ingesloten voor verder verhoor.


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Chauffeur

Roosendaal

Bezorgers weekbladen

Oost-Souburg

Bezorgers

Middelburg

Bezorgers

’s-Gravenpolder

Bezorgers

Wemeldinge

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief