Foto: GinoPress B.V.

Brandweer rukt uit voor brandende vuurwerkresten

  112 Meldingen

OUD-VOSSEMEER - De brandweer in de gemeente Tholen is net voor én tijdens de jaarwisseling een paar keer uitgerukt, maar het bleef bij kleine incidenten. Dat begon al rond 21.00 uur met een klein brandje in het park aan de Veste in Tholen, maar die brand was snel geblust. Later moest de brandweer wederom uitrukken voor een brand, ditmaal in een kledingcontainer. De brandweer heeft de container geopend en geblust met water.


Omstreeks 01.53 uur moest de brandweer uitrukken voor een buitenbrand aan de Veerstraat in Oud-Vossemeer. Midden op de weg bleek een stapel met vuurwerkresten in brand te staan. De brandweer had de brand snel geblust. De vuurwerkresten lagen midden op de weg waardoor verkeer niet kon passeren. De brandweer heeft de brand geblust en de vuurwerkresten met hooivorken uit elkaar getrokken om deze aan de kant van de weg te leggen. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief