Foto: GinoPress BV.

Twee mannen aangehouden voor vervoeren drugsafval

  112 Meldingen,112 Nieuws

THOLEN - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag twee mannen van 32 en 20 jaar aangehouden op de Nieuwe Postweg. De mannen, afkomstig uit Poortvliet, reden in een bestelbus waaruit een chemische vloeistof lekte afkomstig van drugsafval. 


De bestelbus werd aan de kant gezet en direct roken agenten een chemische lucht. Ook lekte er vloeistof aan de achterzijde van het busje. De brandweer werd opgeroepen om het afval op te ruimen. Na onderzoek en metingen kon de bestelbus geopend worden. In het laadgedeelte werden inderdaad resten drugsvloeistof aangetroffen.

Gestolen
De bus bleek bij nadere inspectie dit jaar in Arnhem gestolen te zijn en had een vals kenteken. De twee mannen zitten vast en worden donderdag gehoord. 

Onwel
De agenten die de bestelbus doorzochten zijn later met klachten naar het ziekenhuis gegaan, mogelijk veroorzaakte de chemische lucht in de bus hun klachten, aldus de politie. 

Guus Arnouts
reageer als eerste


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Productiemedewerkers

Roosendaal

Leerling Hoveniers m/v

Tholen

Krantenbezorger

Midden Zeeland en Tholen

Verkooppartner

Middenzeeland en Tholen

Productiemedewerker m/v

Tholen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief