Foto: HV Zeeland

Diverse ongevallen in Tholen als gevolg van gladheid

  112 Meldingen,112 Nieuws

THOLEN - Op en rond Tholen hebben donderdagmorgen verschillende ongelukken plaatsgevonden als gevolg van gladde wegen.


Bij de Oesterdam (N659) tussen Tholen en Rilland raakten afzonderlijk van elkaar twee auto's van de weg. Hierbij raakte een persoon gewond.

De ongevallen gebeurden rond 5.40 uur aan de Thoolse zijde van de dam als gevolg van plaatselijke gladheid. Een busje belandde in een greppel, een personenauto in een sloot.

Voor de bestuurder van het busje werd een ambulanceteam gewaarschuwd. Deze heeft de gewonde naar een ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd. De beide voertuigen zijn getakeld door een bergingsbedrijf.

Rond 6.00 uur slipte een auto van de weg en belandde via het fietspad in een slootje bij de Joanna Mariapolder (N658) bij Sint Annaland. Eveneens op de Joanna Mariapolder was het iets later weer raak, toen een auto van de dijk gleed en op zijn kant terechtkwam nabij de kruising van de Sluisweg. 

Op de Oud Vossemeersedijk (N656) in Tholen gleed ook een auto van de weg, net als in Stavenisse op de Stavenisseweg (zie foto). De bestuurder van dit voertuig werd per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Haarstyliste

Goes

bezorger

zoutelande

vakanatiewerk/bijbaantje

midden zeeland en tholen

bezorger

wemeldinge

Bezorger kranten en/of folders

Regio Zeeland

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief