Foto: Facebook De Sjap

Wie herkent dader van diefstal bij De Sjap?

  112 Meldingen,112 Nieuws

SINT PHILIPSLAND - De politie is op zoek naar de dader en eventuele getuigen van de diefstal die zaterdagmiddag plaatsvond bij De Sjap aan de Voorstraat in Sint Philipsland. 


Van de diefstal zijn camerabeelden beschikbaar. Hierop is te zien dat een licht getinte behaarde man met een zwarte muts de winkel binnenkomt, langs het rek met sokken loopt en hier iets wegneemt. Vervolgens loopt hij terug, vouwt het eerste artikel op, pakt daarna nog iets en wandelt dan naar de kassa. Onderweg daar naar toe stopt hij samen met een telefoon het eerste opgevouwde artikel in zijn zak. Bij de kassa legt de man het tweede artikel op de balie met een pakje sigaretten en doet alsof hij wil betalen.

De man heeft alleen een blauwe Visa kaart bij zich waarmee hij in de winkel niet kan afrekenen. Hij haalt zijn schouders op, zegt niets, laat het tweede artikel liggen op de toonbank en loopt de winkel uit met het andere artikel nog in zijn zak. De verdachte verdwijnt linksaf de Voorstraat op richting de kerk.

De eigenaar van De Sjap heeft aangifte gedaan van de diefstal.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Diverse vacatures

Middelharnis

Monteur

Westkapelle

Supervisior housekeeping

Middelburg

Diverse vacatures

Regio Midden Zeeland

Diverse vacatures

Goes en Middelburg

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief