Foto: Archief de Bode

Poging tot overval door twee gemaskerde mannen met vuurwapen

  112 Meldingen,112 Nieuws

SINT-MAARTENSDIJK - Twee gemaskerde mannen hebben vrijdagavond 15 maart een poging gedaan om een juwelier annex kantoor boekhandel op de Markt in Sint-Maartensdijk te overvallen. Er is hierbij gedreigd met een vuurwapen. 


Rond 19.50 uur kwamen de mannen de winkel binnen. Een van hen bleef bij de deur, de ander liep tot achter de toonbank. Alleen de eigenaresse was op dat moment in de zaak. Haar echtgenoot kwam op het rumoer in de winkel af en roept de mannen. De man achter de toonbank schrikt hiervan en richt een vuurwapen op de eigenaar. Daarna houden beide rovers het voor gezien en vluchten zonder buit de zaak uit. 

De politie heeft de omgeving afgezocht naar de daders. Deze zijn, ondanks buurtonderzoek, nog niet gevonden. Op camerabeelden in de omgeving van de Markt is een rennende man te zien. Hij is mogelijk een van de verdachten. Ook rijden er twee fietsers op dat moment voorbij. De politie wil graag met hen in contact komen.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief