Logo internetbode.nl/tholen

Vertraagde brandweer blust brand in Sint-Maartensdijk

  112 Meldingen

SINT-MAARTENSDIJK - De brandweer is woensdagavond uitgerukt voor een brand in een slaapkamer aan de Provincialeweg in Sint-Maartensdijk. 


De brand werd gelijktijdig gemeld met een brand in Terneuzen, waardoor in eerste instantie de verkeerde blusgroep opgeroepen werd door de meldkamer. Met elf minuten vertraging werd toch de brandweer van Sint-Maartensdijk opgeroepen, maar ondanks dat is de brand redelijk beperkt gebleven. Wel werd een tankautospuit, een waterwagen en een hulpverleningsvoertuig uit Sint-Annaland ter assistentie opgeroepen.

De brandweer heeft de brand geblust en de woning geventileerd. Een ambulance kwam ter plaatse om een persoon te controleren, maar die hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Stichting Salvage is ingeschakeld om de bewoners te helpen bij de afhandeling van de schade.

https://twitter.com/VRZ/status/854784762891956228

FOTO SHUTTERSTOCK<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief