Logo internetbode.nl/tholen

Acht personen aangehouden met illegaal vuurwerk

  112 Meldingen

THOLEN - Bij een vuurwerkcontrole op verschillende locaties in het grensgebied van West-Brabant met België heeft de politie vrijdag acht personen aangehouden. Een van hen is een 32-jarige man uit Tholen. In totaal werd bij de actie zo’n 91 kilo aan illegaal vuurwerk in beslag genomen.


De Nederlandse en Belgische politie werkten bij de controle samen met handhavers van de gemeenten Roosendaal en Rucphen. De andere aangehouden personen zijn een 22-jarige man uit Roosendaal, een 36-jarige man uit Bergen op Zoom, een 40-jarige man uit Berkel en Rodenrijs, een 36-jarige man uit Halsteren, een 54-jarige man uit Scharendijke, een 46-jarige man uit Zierikzee en een 47-jarige vrouw uit Achtmaal.

Tevreden Burgemeester Jacques Niederer van Roosendaal zegt tevreden te zijn over de actie: "Ik ben blij dat deze grensoverschrijdende samenwerking dit resultaat heeft gehad. We willen de veiligheid van onze inwoners waarborgen. Deze gezamenlijke actie draagt daartoe bij." FOTO POLITIE<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief