Logo internetbode.nl/tholen

Geen steekpartij, wel vechtpartij in Oud-Vossemeer

  112 Meldingen

OUD-VOSSEMEER - In een aangepast bericht laat de politie weten dat er maandagavond geen sprake was van een steekpartij, maar er was een vechtpartij geweest in een café aan de Ring in Oud-Vossemeer. In eerdere uitingen liet de politie weten dat het om een steekpartij zou gaan, maar dat blijkt dus niet het geval. 


Maandagavond rond 23.10 uur kreeg de politie een melding binnen. Het slachtoffer, een 19-jarige man uit Oud-Vossemeer was in het café ernstig gewond geraakt en naar een woning aan de Marehoekstraat gegaan. Hij werd door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Rond 1.00 uur werden twee bezoekers van het café (48 en 62 jaar oud) aangehouden, vanwege hun betrokkenheid bij de vechtpartij.

De mannen werden niet als enige opgepakt ook twee jongens van 15 en 17 jaar werden opgepakt. Zij hadden niets te maken met de vechtpartij, maar gedroegen zich wel recalcitrant toen de politie aankwam. Zij scholden de politie uit en beledigden hen.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief