Logo internetbode.nl/tholen

Kluis gestolen in Poortvliet, beloning van 10.000 euro

  112 Meldingen

POORTVLIET - In een woning aan de Stoofstraat in Poortvliet is woensdag een kluis met inhoud gestolen. De inbraak werd 's middags rond 14.30 uur ontdekt door één van de bewoners. "De dieven hebben aan de achterzijde van het pand tuindeuren geforceerd en zijn vervolgens naar binnen gegaan", meldt de politie.

De woning is doorzocht op kostbaarheden en er is geprobeerd om een auto uit de garage mee te nemen. Dit is echter mislukt. Wel hebben de daders dus een kluis met inhoud meegenomen. Zo zaten er persoonlijke papieren in de kluis en sieraden. Ook is een notebook meegenomen.

De eigenaar van de kluis looft nu een beloning van 10.000 euro aan contanten uit aan diegene die de kluis met inhoud terug kan brengen. "Volledige anonimiteit gewaarborgd", aldus de eigenaar. De politie is vooral op zoek naar getuigen die wellicht iets gezien of gehoord hebben. Hebt u informatie en nog niet met een agent gesproken tijdens het buurtonderzoek? Deel deze dan via 0900 8844. Wie de kluis terug wil brengen kan contact opnemen met Wouter via 06-53621688.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432894961138-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Diverse vacatures

regio Zeeland

Diverse vacatures

Middelburg / Vlissingen

Weekbladen en folders bezorgen

regio Zeeland

Storingsmonteur (5 ploegen)

Kruiningen

Diverse vacatures

Bergen op Zoom

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief