Foto ter illustratie
Foto ter illustratie

Drugspand Energieweg definitief zes maanden dicht

  112 Meldingen

THOLEN - Burgemeester Ger van de Velde - de Wilde heeft deze week officieel besloten het pand aan de Energieweg 28 voor een periode van zes maanden te sluiten. De burgemeester heeft dit besluit al eerder aangekondigd, maar eventuele belanghebbenden konden nog bezwaar maken.


Het pand wordt voor zes maanden gesloten, omdat de politie er op 4 april tijdens een inval een hennepkwekerij heeft ontdekt. "Het Damoclesbeleid is gericht op het tegengaan van de drugshandel. Op basis van dit beleid is een burgemeester bevoegd over te gaan tot sluiting van een woning of lokaal", aldus de gemeente Tholen. "Er moet dan wel duidelijk zijn dat in het betreffende pand handel in drugs plaatsvond. Tijdens de inval aan de Energieweg 28 is er een in werking zijnde hennepkwekerij met in totaal 421 hennepplanten aangetroffen." Dat geeft de burgemeester genoeg redenen om het pand te sluiten. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

zelfstandig ondernemer!

Regio Miden Zeeland en Tholen

QESH Assistant

Kapelle-Biezelinge

Commercieel medewerker vastgoed

Roosendaal

Montage medewerker

Middelharnis

Timmerman

Middelharnis

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief