De foto die Martijn Bevelander op zijn Facebook-pagina plaatste.
De foto die Martijn Bevelander op zijn Facebook-pagina plaatste.

Politie zoekt nog steeds getuigen van zware mishandeling in Oud-Vossemeer

  112 Meldingen

OUD-VOSSEMEER - De recherche is nog steeds op zoek naar getuigen van de zware mishandeling na afloop van het Trekkerfestival in Oud-Vossemeer.  In de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 mei is een 29-jarige man uit Sint-Annaland meerdere keren geschopt en geslagen.  


Het slachtoffer heeft tegenover de politie verklaard dat hij samen met zijn huidige vriendin na afloop van het het Trekkertrekfestival het terrein afliep. Bij de controleposten zag hij zijn ex en haar huidige vriend staan. Er ontstond een worsteling tussen beide vrouwen, die daardoor beide op de grond belandden. Het slachtoffer haalde hen uit elkaar en liep vervolgens samen met zijn vriendin naar de auto. Op dat moment ging bij hem het licht uit. Volgens zijn vrienden werd hij op dat moment door drie mannen geslagen en geschopt.

In het ziekenhuis bleek dat zijn neus en oogkas gebroken waren. Ook zat zijn linkeroog dicht en deed zijn kaak veel pijn.

De politie is hard op zoek naar mensen die iets gezien hebben of weten. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES