De auto vloog na de crash in brand.
De auto vloog na de crash in brand. (Foto: Venema Media)

Auto vliegt in brand na crash in groenstrook Molenvlietsedijk

  112 Meldingen

THOLEN - Buurtbewoners in de omgeving van de Garnalenstraat in Tholen zijn gisteravond flink opgeschrikt. Een automobilist reed over stoepen en groenstroken, waarna hij achter enkele garageboxen crashte. Vervolgens vloog de auto in brand en kwamen er meerdere hulpdiensten ter plekke. 


Rond 19.00 reed een man in zijn auto over meerdere stoepen en groenstroken. Hij eindigde vervolgens in een groenstrook achter enkele garageboxen langs de Molenvlietsedijk. De auto vloog door de crash in brand. De man bleef op dat moment in de auto zitten, ondanks dat buurtbewoners meerdere malen riepen. Een buurtbewoner is met een tuinslang het voertuig gaan koelen om verdere uitbreiding van de brand te voorkomen. 

Meerdere politievoertuigen, de brandweer en een ambulance kwamen met spoed ter plekke. De brandweer heeft het voertuig afgeblust. De man heeft volgens agenten een flink eind met zijn voertuig gereden voordat hij in Tholen is gecrasht. De ambulance heeft de man overgebracht naar het ziekenhuis. Over zijn verwondingen is niks bekend. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggetakeld. 

 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief