Gestolen goederen uit bedrijfsbus in Tholen aangetroffen bij Polen in Lepelstraat
Foto: Rijnhout Media

Gestolen goederen uit bedrijfsbus in Tholen aangetroffen bij Polen in Lepelstraat

  112 Meldingen

LEPELSTRAAT - Twee Poolse mannen zijn vanochtend vroeg aangehouden op de Vrouwenlandseweg in Lepelstraat. De politie ontdekte bij een routinecontrole rond 05.40 uur diverse overtredingen. Zo werd er een grote hoeveelheid elektrisch gereedschap, afkomstig uit een bedrijfsbus in Tholen, aangetroffen.


Agenten controleerden vanochtend een auto op de Vrouwenlandseweg omdat zij op een weggedeelte reden waar geen autoverkeer is toegestaan. De 37-jarige bestuurder van de auto probeerde zich met een vals Pools identiteitsbewijs te identificeren. Hij bleek in het opsporingsregister gesignaleerd te staan omdat hij nog twee straffen 63 en 26 dagen moet uitzitten. 

Ook werd de 22-jarige bijrijder en tevens eigenaar van de auto werd aangehouden. Hij wordt verdacht van heling nadat er in de kofferbak een grote hoeveelheid elektrisch gereedschap werd aangetroffen. Dit is vermoedelijk afgelopen nacht gestolen uit een bedrijfsbus in Tholen. Het gaat onder meer om een boor en zaagmachines. De gedupeerde eigenaar had een bericht op Facebook geplaatst. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
 

Vacatures

Werken en leren in de zorg

Middelburg

Machine operator

Ritthem

Meerdere vacatures

Vlissingen

Productiemedewerkers

Goes

Medewerker kwaliteit, veiligheid en milieu

Goes • Middelburg • Spijkenisse • Roosendaal