Duo beledigt en mishandelt agenten bij controle in Oud-Vossemeer

Foto: Politie

Duo beledigt en mishandelt agenten bij controle in Oud-Vossemeer

  112 Meldingen

OUD-VOSSEMEER - De politie heeft zondagochtend twee mannen aangehouden in de Ring in Oud-Vossemeer. Het duo beledigde en mishandelde hierbij enkele agenten.


Agenten en buitengewone opsporingsambtenaren (Boa’s) hielden vanochtend vroeg een gezamenlijke controle aan de Ring. Er waren diverse meldingen gedaan dat in de horecagelegenheid de coronamaatregelen niet werden nageleefd. Bij aankomst werd de toon gelijk gezet. Toen agenten vertelde dat ze kwamen controleren, probeerde de eigenaar onmiddellijk de deur van de zaak te sluiten. Kort hierop beledigde hij de agenten. Ook haalde hij uit en sloeg één van de agenten. Vervolgens is hij aangehouden. 

In de horecazaak zat een man die een agent voortdurend beledigde. Hij werd hierop tevergeefs aangesproken. Toen de 55-jarige man uit Sint Philipsland werd aangehouden, verzette hij zich hevig. Beide mannen zijn voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Ze zitten nog vast en worden vandaag gehoord. De agenten hebben aangifte gedaan van belediging en mishandeling. 


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
 

Vacatures

HR adviseur

Kruiningen

CNC-verspaner Frezen/Draaien m/v

Goes

Operators

Kruiningen en Bergen op Zoom

Horecatoppers

Kamperland

Vrijwilligerswerk

Vlissingen