Afbeelding

Professionaliteit belangrijk bij Trimsalon M

Bedrijvig Nieuws

POORTVLIET - Bij de nieuw geopende Trimsalon M in Poortvliet staat professionaliteit hoog in het vaandel. Vanaf heden kunnen mensen er met hun dieren terecht om het haar goed te laten verzorgen door gediplomeerd trimster Miriam Bevelander. De salon opent op een gunstige tijd want juist in het voorjaar, als veel dieren van vacht verwisselen, kan de vacht van sommige dieren absoluut een goede trimbeurt gebruiken.  

DOOR MERIJN SITSEN

Al sinds haar zestiende werkt Miriam Bevelander al met dieren. Ze is vrijwilligster bij een fokker en heeft de opleiding dierenverzorging gedaan. Tijdens haar stage is ze in aanraking gekomen met het trimmen; een erg dankbaar vak dat haar meteen erg aanspreekt. “Ik werk in de eerste plaats erg graag met dieren maar het trimmen vond ik meteen leuk om te doen. Als een dier zijn vacht enorm in de klit zit, is dat niet prettig en dat heeft invloed op het humeur”, legt Miriam uit. Dieren met hun vacht enorm in de klit, komen dan ook vaak een beetje nukkig binnen. “Als ik ze dan onder handen heb genomen, gaan ze helemaal vrolijk de deur uit”, zegt de trimster.

Kwaliteit Kwaliteit en professionaliteit staan hoog in het vaandel bij Miriam Bevelander. Ze heeft netjes al haar diploma’s behaald die je nodig hebt om een professionele trimsalon te kunnen runnen. “Ik vind het belangrijk dat ik up to date ben. Ik volg veel cursussen en kijk veel rond naar de nieuwste technieken en snufjes op het gebied van trimmen”, verklaart Miriam.

Cavia Veel mensen zullen bij een trimsalon denken aan een kapper voor honden maar dat is niet helemaal waar. Hoewel het grootste gedeelte van de klanten van Miriam Bevelander honden zijn, komen er ook regelmatig andere dieren over de vloer. Zo zijn er mensen die langs kunnen komen met hun kat want vooral bij langharige soorten kan de vacht ook een behoorlijke warboel zijn. “Eén van mijn eerste klanten was zelfs een cavia”, vertelt Bevelander enthousiast.

Afspraak Als je een dier wil laten trimmen bij Trimsalon M, moet je een afspraak maken. Dit kan per telefoon via het nummer 06 51758539 of per e-mail via het mailadres info@trimsalon-m.nl. Voor de prijs kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met de trimsalon. Meer informatie over de salon van Miriam Bevelander is te vinden op haar website: www.trimsalon-m.nl

Trimsalon M - Langestraat 1 Poortvliet - 06 51758539 - www.trimsalon-m.nl

Miriam Bevelander en haar eigen hond Bruno zijn trots op de nieuw geopende Trimsalon-M. FOTO MERIJN SITSEN



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief