Afbeelding

E.M. Tweewielers Stalland is verhuisd

Bedrijvig Nieuws

SINT-ANNALAND – Als middenstandsbedrijf is het mogelijk prettiger om in een winkelstraat gevestigd te zijn dan ergens tussen de woonhuizen. Wanneer je dan ook nog eens het geluk hebt een woonwinkelpand te treffen, zit je helemaal goed. Michael en Ellen Bult zijn om die reden dan ook met hun fietsenwinkel E.M. Tweewielers Stalland vanuit de Schoolstraat verhuisd naar de Voorstraat in het centrum van Sint-Annaland.

DOOR JOSIEN MATHLENER

Het repareren van gebruikte fietsen is van vader op zoon doorgegeven en als achtjarige was Michael Bult al druk in de weer met tweewielers. "Tot op het laatste boutje haalden we de fietsen uit elkaar om ze daarna helemaal op te knappen zodat ze weer een tijd tegenaan konden", aldus de fietsenreparateur. Na lange tijd op deze voet actief te zijn geweest in de fietsenbranche is hij samen met zijn vrouw Ellen in september van het afgelopen jaar E.M. Tweewielers Stalland gestart. "Na de braderie van vorig jaar was er zoveel vraag naar reparaties aan fietsen. Voor ons werd toen echt duidelijk, dat er een publieke vraag is naar een fietsenwinkel in het dorp", licht het echtpaar toe.

Michael en Ellen hadden vervolgens nog wel de ambitie om wonen en werken samen te voegen onder een dak. Dat is gelukt. Zij hebben E.M. Tweewielers Stalland kunnen vestigen aan de Voorstraat 4, waar ze ook voor zichzelf een onderkomen hebben gevonden. Begin deze week openden Michael en Ellen de deuren van de fietsenwinkel. "Op deze locatie kunnen we de klanten zoveel meer bieden." De fietsreparateur gooit niet het roer om, maar blijft fietsen repareren en weer zo goed als nieuw maken. "Naast het repareren van fietsen bieden we opgeknapte fietsen te koop aan, zodat mensen met een kleine beurs toch ook over een kwalitatief goede fiets kunnen beschikken."

Serviceverlening Wat E.M. Tweewielers Stalland onderscheidend maakt, is de zeer vlotte serviceverlening. "We halen eventueel de fiets op en dezelfde dag heb je hem nog terug. Soms is de klus al met anderhalf uur geklaard. Een goede en snelle service staat bij ons hoog in het vaandel." Dat niet alleen, want E.M. Tweewielers Stalland is ook nog eens zeer vriendelijk voor de portemonnee. "Wij bieden betaalbare fietsen voor iedereen, ook elektrische fietsen. Als ik anderen blij kan maken, dan is het goed."

Inmiddels weten klanten vanuit de wijde omgeving de Setallandse fietsenwinkel al te vinden en verzorgt Michael ook het onderhoud aan de fietsen van een nabijgelegen recreatiepark. Verder is E.M. Tweewielers Stalland in de regio de hoofddealer geworden van Altec fietsen. Deze fietsen hebben een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding en ze zijn vervaardigd uit duurzame materialen. De fietsenwinkel staat voor een compleet fietsenaanbod en wat niet direct leverbaar is, kan altijd worden besteld.

Openingstijden: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur, woensdag van 10.00 tot 12.30 uur, zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

E.M. Tweewielers Stalland, Voorstraat 4, 4697 EK Sint-Annaland



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief