Afbeelding

Prinses Beatrix brengt bezoek aan Oud-Vossemeer

Gemeente Nieuws

OUD-VOSSEMEER - Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix brengt op woensdag 20 april een bezoek aan Oud-Vossemeer. De prinses zal de officiële opening verrichten van het Roosevelt Informatiecentrum. Daarbij zullen ook directe familieleden van wijlen President F.D. Roosevelt aanwezig zijn. 

Prinses Beatrix wordt ontvangen in de Hervormde Kerk om vervolgens door te lopen via het Four Freedoms Monument en het Rooseveltbankje naar het Roosevelt Informatiecentrum. "In het informatiecentrum wordt de geschiedenis van Oud-Vossemeer, de Ambachtsheerlijkheid en de band met de familie Roosevelt op een toegankelijke wijze aan het publiek gepresenteerd door middel van een kleine expositie", aldus de gemeente.

Een kleindochter en kleinzoon van Franklin Delano Roosevelt zijn ook aanwezig tijdens de openingshandeling. Burgemeester G.J. van de Velde-de Wilde vergezelt het gezelschap tijdens de rondleiding door het Roosevelt Informatiecentrum die verzorgd wordt door de heren van Gorsel en De Koning (Stichting Roosevelt Oud-Vossemeer).

 

 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief