Afbeelding

Ontzorging door klussendienst door Fixet Muller Sint-Maartensdijk

Bedrijvig Nieuws

SINT-MAARTENSDIJK - Fixet Muller in Sint-Maartensdijk is meer dan een bouwmarkt. “Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een breed en gedegen assortiment bouwmaterialen en gereedschap. Maar evenzogoed voor een passende, deskundige oplossing voor uw klusvraag”, vertelt directeur Claudia Muller.

“Want u en uw klusvraag staan centraal bij Fixet Muller! Onze technisch vakbekwame medewerkers van de Fixet Muller Klussendienst staan garant voor zorgvuldig en kwalitatief gedegen maatwerk. Zij helpen u graag: ze beoordelen de klus bij u thuis, doen een gratis inmeting en maken kosteloos een offerte op maat. Heeft u geen tijd of zin om de klus zelf te klaren of geen idee hoe het aan te pakken? Ook dan biedt de Klussendienst uitkomst! We voeren de klus uit of schakelen de hulp in van vakbekwame partners. Persoonlijke aandacht, advies én begeleiding bij de totale klus, gegarandeerd van start tot en met oplevering! Want je maakt het met Fixet Muller! Voor meer informatie kunt u ons bellen of een mail sturen naar: fixet.stmaartensdijk@fixet.nl.”

Gratis “Profiteer tot eind 2014 van onze Klussendienst –actie: gratis inmeten, montage-, afhang- en legservice bij aankoop van kasten en schuifdeuren, binnen- en buitendeuren en vloeren! Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Fixet Muller, Nijverheidsweg 4 in Sint-Maartensdijk, tel. 0166-667181



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief