Afbeelding

ANWB-rijopleiding van Haaften opent vestiging in Roosendaal met uniek aanbod

Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - Dave van Haaften, directeur van ANWB-rijopleiding Dave van Haaften, is een ambitieuze man. Al vanaf 1992 timmert hij met zijn rijopleiding in Bergen op Zoom aan de weg, en op 11 oktober a.s. opent hij een tweede vestiging in Roosendaal. Dat hij echt ambitieus is mag blijken uit het feit dat hij deze week ook in Middelburg, Goes en Terneuzen hetzelfde concept heeft weggezet.

DOOR RENÉ BRUIJNINCX

Het verwerven van een marktaandeel in een tijd dat onze branche het niet zo gemakkelijk heeft, mag als een huzarenstukje gezien worden. De heer Van Haaften ziet die omstandigheden dan ook eerder als een uitdaging dan als een belemmering. Hij doet dat middels een onnavolgbare aanbieding, waar hij samen met zijn instructeurs, een kwaliteitsbasis onder heeft gelegd.

Kennismaking “Diegenen die nu bij ons inschrijven en de voorwaarden accepteren waarmee we hen naar een rijbewijs begeleiden, krijgen de eerste 5 lessen en de theorieopleiding gratis”, valt Van Haaften met de deur in huis. “Natuurlijk moet je iets doen om te zorgen dat mensen met belangstelling naar jouw aanbod kijken, maar omdat we een officiële ANWB-rijopleiding zijn, bieden we de kwaliteit die onze klanten mogen verwachten. Die 4 letters, ANWB, benadrukken dat uiteraard ook. We presenteren ons als een betrouwbare opleiding waarbij de leerling de garantie krijgt dat men de opleiding gegarandeerd kan afmaken”. Daarmee benadrukt Van Haaften ook, dat hij zich als opleider net zo verplicht als de leerling. “Mijn instructeurs dragen bij aan de bedrijfskwaliteit en betrouwbaarheid. Ze zijn getraind in sociale vaardigheden, stellen alles in het werk om iedere klant een welness-gevoel te geven èn werken doelbewust naar het examen toe. Dat doen we door nadrukkelijk af te stemmen op de mogelijkheden en capaciteiten van iedere individuele klant. We brengen dat tijdens een ‘in-test’ in beeld en adviseren vervolgens welk opleidingspakket het beste bij hem of haar past”.

Transparantie “Om te zorgen dat we transparant zijn werken we met een vorderingenkaart. Daarop noteert de instructeur zijn bevindingen en geeft een kopie daarvan aan de klant. Met behulp van een praktijkboek en een aantal thuisopdrachten, kan men de opleidingstijd behoorlijk verkorten”, vervolgt Van Haaften. “Dat moet allemaal bijdragen aan het slagingspercentage. Want daar kijken mensen natuurlijk ook naar”. Omdat Van Haaften ook nog werkzaam is als kwaliteitscontroleur bij de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging, kan hij ook binnen zijn eigen bedrijf die noodzakelijke kwaliteit garanderen. “Dat geldt natuurlijk voor het autorijbewijs, maar ook voor de motor en de brommer. Ook daar hebben we uitstekende instructeurs voor beschikbaar”. En om aan te tonen dat Van Haaften niet alleen een man van woorden maar ook van daden is benadrukt hij dat hetzelfde concept nu ook in Zeeland is uitgezet. “Tenslotte ga je van hard werken niet dood en kan ik laten zien dat ambitie een uitstekende ‘motor’ voor een ondernemer is”, besluit hij enthousiast.

ANWB Rijopleiding Dave van Haaften, Gastelseweg 144b, 4704 RG Roosendaal 0165-329962 www.anwbrijopleiding.nl / email: roosendaal@anwb-rijopleiding.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief