Bij praktijk Effleurage geniet je van de rust en massages

Bedrijvig Nieuws

THOLEN – De in 2007 door Dolores Noguera opgerichte massagepraktijk Effleurage is sinds 1 augustus gevestigd aan de Vossemeersepoort 13 in Tholen. In haar nieuwe praktijkruimte vergeet je de dagelijkse hectiek en geniet je van de rust en de massages.

Na enkele jaren gevestigd te zijn geweest in Dalemhof, verhuisde massagepraktijk Effleurage begin deze maand naar de goede zicht- en bereikbare locatie in het centrum van Tholen, Bij massagepraktijk Effleurage kun je in alle rust een massage ondergaan. De 49-jarige Dolores Noguera voorziet in sportmassage, ontspanningsmassage, triggerpoint behandeling, hotstonemassage, stoelmassage, manuele lymfedrainage en blessurepreventie. “Bij de eerste kennismaking combineren we de intake met een anamnese om in goed overleg een persoonsgerichte behandeling tot stand te brengen. De cliënt staat centraal”, stelt Noguera. De voormalig judoka, karateka, fitnesstrainer en personal trainer beschikt over alle benodigde massage- en behandelingsdiploma’s en hanteert het motto: samen van klacht naar kracht. “De cliënten voelen dat de massages van toevoegende waarde zijn aan hun welzijn. Een massagebehandeling is als een onderhoudsbeurt voor je lichaam.” Zowel heren, dames als kinderen (in gezelschap van een ouder) kunnen bij Noguera terecht. “Senioren hebben moeite met het bezoeken van een masseur. Zijn ze daar overheen, dan ontdekken ze wat een massage voor hen kan betekenen. Voor kinderen is een massage, net als bij volwassenen, een bron van ontspanning. Ze komen helemaal tot rust.”

Lichaamsonderhoud Bij massagepraktijk Effleurage is de sportmassage gericht op het onderhouden van de conditie van de spieren en sneller afvloeien van afvalstoffen, wat het lichaamsherstel bevordert. Een ontspanningsmassage is ideaal om rust en ontspanning te creëren. De triggerpoint therapie krijgt steeds meer bekendheid. Noguera: “De zogeheten triggerpoint is een lokale kramptoestand in de spier met een bepaalde uitstralingsgebied. Het zorgt voor pijn, stijfheid en stagneert de bloeddoorstroming met een uitstralende pijn en tintelingen als gevolg. Ze kunnen oorzaak zijn of een rol spelen bij vele aandoeningen aan bijvoorbeeld nek, schouders, rug en knie.” De stoelmassage omvat een drukpuntmassage die de lichamelijke conditie bevordert en aan werk gerelateerde aandoeningen (RSI) beperkt. De manuele lymfedrainage bestaat uit een rustige en zachte massagetechniek waarmee je lymfeoedeem (een teveel aan vocht in het lichaam) bestrijdt. Massagepraktijk Effleurage voorziet verder in begeleid diëten met Kyalin, een afslankprogramma op maat zonder dat het je lichaam aantast of uitput. Met de braderie op 29 en 30 augustus houdt massagepraktijk Effleurage een inloop met een aantrekkelijke actie. Maak je een afspraak, dan bespaar 7.50 euro op je massagebehandeling van 30 minuten. Behandeling op werkdagen van ‘s ochtends tot en met ‘s avonds en op zaterdag. Alleen op afspraak. Telefoon: 06-19055743. Email: info@effleurage.nl. Website: www.effleurage.nl.

Massagepraktijk Effleurage, Vossemeersepoort 13, 4691EL Tholen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief