Afbeelding

‘Vuil verdwijnt als sneeuw voor de zon’

Bedrijvig Nieuws

THOLEN - Even geen zin om zelf aan de slag te gaan, maar wil je toch graag een stralend schone auto voor de deur hebben staan? Bij de onlangs geopende wasstraat van Autobedrijf Adrie van Burgh in Tholen is die klus snel geklaard.

DOOR JOSIEN MATHLENER

In het stadje Tholen zelf was geen wasstraat te bekennen, terwijl die behoefte er wel was. Zodoende bedachten Adrie van Burgh, zijn echtgenote Janneke, zoon Wim en Arno van Dijke, die samen Autobedrijf Adrie van Burgh runnen, vorig jaar zelf een wasstraat te open. Een idee dat enige tijd en moeite in beslag nam. Na de nodige grondbewerking, andere vereiste aanpassingen en groen licht van de provincie Zeeland opende het Thoolse autobedrijf in het eerste weekend van deze maand zijn wasstraat. Daarmee hoopt Van Burgh meteen in te spelen op de komst van het naastgelegen supermarktcomplex. “In de toekomst plaatsen we er nog een stofzuiger bij zodat de binnenkant van de auto samen met de buitenkant gereinigd kan worden”, aldus Janneke.

Biologisch
In de wasstraat van Autobedrijf Adrie van Burgh gebruiken ze voornamelijk natuurlijke, biologisch afbreekbare producten en bij voorkeur regenwater. De druk verdelende kwasten aan de nylon borstels zorgen voor dat de auto inclusief wielen er na de wasbeurt weer spik en span uitziet. De wasstraat beschikt over drie verschillende reinigingsprogramma’s. Het eerste wasprogramma bestaat uit alleen wassen, het tweede uit een schuimvoorwas, wassen en drogen en het derde uit een schuimvoorwas, wassen, hete was en drogen.
Zelf in de auto blijven zitten is er niet bij. Na het aanschaffen van een waskaart bij de receptie is het een kwestie van de wasstraat inrijden, uitstappen en de kaart in de kaartlezer plaatsen, het programma intoetsen en voilà, de rest gaat vanzelf. “Zonder problemen verdwijnen vogelpoep, stuifzand, bladeren en modder als sneeuw voor de zon in deze wasstraat”, aldus Wim van Burgh. Met een tienbeurtenkaart krijg je de 11e wasbeurt gratis.

Allround
Niet alleen voor een goede wasbeurt voor je auto kun je terecht bij Autobedrijf Adrie van Burgh. Het inmiddels 31 jaar bestaande allround autobedrijf richt zich verder op de verkoop van alle merken auto’s. Nieuw en occasion. Verder staat het BOVAG garagebedrijf voor deskundig onderhoud, reparatie en APK-keuring. Het Focwa schadeherstelbedrijf verricht in eigen huis schadereparatie.
Bij de wasstraat van Autobedrijf Adrie van Burgh aan de Amperestraat 1 in Tholen kun je op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur terecht en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Op zondag is de wasstraat gesloten.

Autobedrijf Adrie van Burgh - Amperestraat 1 - 4691RG Tholen - www.adrievanburghautos.nl - tel. 0166 603079 - fax: 0166 607181 - e-mail: info@adrievanburghautos.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief