Afbeelding

Genieten tijdens Beauty & Wellness evenement JIJ!

Bedrijvig Nieuws

VROUWENPOLDER - Vanaf vrijdag 21 juni is het zover. Dan vindt het eerste Beauty & Wellness evenement in Zeeland plaats. Drie dagen lang is het prachtige landgoed Twistvliet de locatie voor dit bijzondere evenement. Het landgoed ligt onder aan de duinen, achter het dorp Vrouwenpolder. Bezoekers kunnen op 21, 22 en 23 juni genieten van alles wat Beauty & Welness te bieden heeft. Innerlijk en uiterlijk genieten staat deze dagen centraal. Ondernemers uit onder meer de branches uiterlijke verzorging, gezondheid, biologische producten, body & mind, vrije tijd, sport en ontspanning presenteren zich op het prachtige landgoed. Tijdens het evenement sta JIJ centraal en word je geïnspireerd om gezond en bewust te genieten van het leven.

Bezoekers kunnen volop proeven, ruiken en genieten van heerlijke producten en maken kennis met de laatste wellnesstrends. Een greep uit de activiteiten en workshops zijn onder andere hand-en gezichtsmassages, gezondheid en voedingsadvies, yogademonstraties, proefrijden op Italiaanse scooters, proeverij van gezonde smoothies en een mobiele Fish Spa. Tussendoor is het heerlijk toeven op het landelijke terras met onder meer de gepresenteerde champagnes. Ook kun je een rondrit maken met de paardenkoets.
Jij! is een evenement dat je niet mag missen. Ook aan de kinderen is gedacht. Kortom een uitje voor het hele gezin. De openingstijden zijn van 10.00 uur tot 18.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.jijzeeland.nl. Volg op Twitter: @JIJZeeland en Facebook: www.facebook.com/JIJZeeland



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief