Afbeelding

Verkeersschool Van der Meet gaat digitaal

Bedrijvig Nieuws

THOLEN – Na ruim drie jaar gevestigd te zijn in Tholen gaat verkeersschool Van der Meet digitaliseren. Naast de invoering van een digitale lesagenda wordt er met ingang van het komende jaar een digitale vorderingenkaart gehanteerd. Rijinstructeur René van der Meet gaat vanaf begin 2018 tevens compacte theoriecursussen aanbieden. Verder is de nieuwe lesauto voorzien van duidelijk herkenbare belettering.

 Verkeersschool Van der Meet voorziet vanuit zijn vestiging bij De Jonge Motoren in Tholen in auto-, motor-, brommer/scooter- en aanhangerrijlessen en theorielessen en -examens. Rijinstructeur René van der Meet heeft met meer dan 30 jaar ervaring een aanzienlijke staat van dienst. Naast zijn vestiging in het Zuid-Bevelandse Kapelle is René in 2015 ook rijlessen gaan aanbieden op Thoolse bodem. Momenteel verzorgt hij de B en B-E opleidingen met een rookvrije handgeschakelde lesauto. Volgend jaar voegt de rijinstructeur daar een lesauto met automatische versnelling aan toe. Momenteel is verkeersschool Van der Meet bezig om de toepassing van de digitale agenda door te voeren. "Na 30 jaar een conventionele agenda te hebben gebruikt is het nu tijd voor een digitale agenda en emailcommunicatie. Dat is even wennen, maar digitaliseren hoort bij deze tijd", aldus de rijinstructeur. "Voor de leskandidaten is er ook de rijles app voor op hun smartphone zodat ze een duidelijk overzicht hebben van lesafspraken en andere belangrijke onderdelen." Daarnaast wordt met ingang van het komende jaar de digitale vorderingskaart ingevoerd waarop voor de leskandidaten de rijprestaties zijn te volgen.

Aandacht Eén op één begeleiding maakt dat verkeersschool Van der Meet staat voor gestructureerde en oprechte persoonlijke aandacht voor de leskandidaten. Er is geen sprake van wisselende rijinstructeurs. Die individuele concentratie hanteert René ook bij het begeleiden van leskandidaten met ADHD, ASS of faalangst, waarvoor hij gecertificeerd is. Met zijn ontspannen, rustige, eerlijke en resultaatgerichte instelling weet de instructeur zijn leskandidaten snel op het gemak te stellen zodat zij ontspannen de rij- en-of theorieopleiding kunnen doorlopen. In 2018 start René naast de reguliere theorielessen met het aanbieden van een klassikale compacte theorieopleiding met een duur van twee á drie dagen. "Aan mensen die veel moeite hebben met leren bied ik één op één begeleiding met digitale ondersteuning."

Flexibel Flexibiliteit is een van de pluspunten van verkeerschool Van der Meet. "Bij het maken van lesafspraken moet je flexibil kunnen zijn", meent René. De rijinstructeur biedt dan ook dagelijks (zondag uitgezonderd) rijlessen aan vanaf acht uur 's ochtends. Voor wie op zeer korte termijn het rijbewijs wil halen is er ook de tiendaagse autorijopleiding en tweedaagse motorrijopleiding. Zie de website voor meer informatie over verkeersschool Van der Meet.

Rijlessen Rijlessen zijn van maandag tot en met zaterdag vanaf 08:00 uur. Telefoon: 06 53327245. Email: vandermeet@zeelandnet.nl. Website: www.verkeersschoolvandermeet.nl

Verkeersschool Van der Meet, Stevinweg 14, 4691 SM Tholen

BIJDRAGE EN FOTO JOSIEN MATHLENER Rijinstructeur René van der Meet biedt diverse rijopleidingen aan.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief