Foto: GinoPress B.V.

Verdachte situatie aan de Nieuwe Postweg in Tholen

THOLEN - Zowel de politie als de brandweer is in de nacht van woensdag op donderdag uitgerukt voor een verdachte situatie bij de stoplichten aan de Nieuwe Postweg in Tholen. Het is nog onbekend wat er precies aan de hand was.


Een witte bestelbus stond voor de stoplichten midden op de weg geparkeerd met de deuren open. De brandweer van Tholen was ter plaatse om de bestelbus te onderzoeken. Volgens de politie kwam er mogelijk een chemische lucht uit de bus. Uiteindelijk zijn er voor zover bekend geen chemische stoffen in de bus aangetroffen. De twee inzittende van de bestelbus zijn aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Breda. De brandweer heeft vloeistof welke uit de bus lekte afgedekt met absorptiekorrels.

De politie heeft voorwerpen uit de bus veiliggesteld in bewijszakken, waarna de bus afgevoerd kon worden. Tijdens het wachten op de berger voor de bestelbus hebben agenten een personenauto staande gehouden op de Nieuwe Postweg. De twee inzittende van deze personenauto zijn gecontroleerd. Ook hebben agenten het voertuig doorzocht. De personenauto is uiteindelijk ook afgevoerd door een bergingsbedrijf. Of de personenauto iets met de zaak van de bestelbus te maken heeft is niet duidelijk.

De politie komt later vandaag met een officieel bericht.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES