Urker Christelijk Mannenkoor Soli Deo Gloria.
Urker Christelijk Mannenkoor Soli Deo Gloria.

Kerstconcert IMT en Urker mannenkoor in Grote Kerk Tholen

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

THOLEN - Op zaterdag 22 december organiseert het "Interkerkelijk Mannenkoor Tholen" (IMT) o.l.v. Mark Westdorp een kerstconcert in de Grote Kerk van Tholen. Behalve het IMT, zal ook het Urker Christelijk Mannenkoor "Soli Deo Gloria" o.l.v. Jaap Kramer, in traditionele Urker klederdracht, een bijdrage aan dit concert leveren.


Het bekende trompet duo Arjan en Edith Post zal aan dit concert feestelijke klanken toevoegen. Joost Krijger en Hendrik van Veen zullen de koren begeleiden op de vleugel. Jeroen de Weerdt zal het monumentale "Van Dam" orgel bespelen. De koorzang zal worden afgewisseld met samenzang van bekende kerstliederen. Er zal tijdens het concert een collecte gehouden worden voor de stichting "For a Change". Deze stichting zet zich in voor armoedebestrijding en onderwijs in Malawi. De aanvang van het concert is 19.30 uur, de kerk is open vanaf 18.45 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Babymode Hage Textiel, Dalemsestraat 17 in Tholen, bij de koorleden of te bestellen per mail: kaarten@imt-tholen.nl en - indien nog voorradig - voor aanvang van het concert. Parkeertip: Zuid Oudaan/Molensingel, Haven, Vliethof.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief