Afbeelding
Foto: GinoPress B.V.

Vier personen gewond na woningbrand in Stavenisse

Door: Remko Vermunt 112 Meldingen

STAVENISSE - De hulpdiensten zijn vannacht massaal uitgerukt voor een woningbrand aan de Boswei in Stavenisse. De melding kwam rond 04.13 uur binnen bij de meldkamer, waarna de brandweer van Stavenisse met spoed is uitgerukt. 

In de woning bleek een vaatwasser in brand te zijn gevlogen. Bij aankomst van de brandweer was de brand door de bewoners al geblust, met als gevolg dat ze rook hadden ingeademd. Op verzoek van de brandweer werd de ambulance van Poortvliet gealarmeerd. De vier bewoners van de woning zijn ter plaatse door de ambulance en de brandweer voorzien van zuurstof. Een tweede ambulance is ter plaatse gekomen om assistentie te verlenen en het vervoeren van twee personen naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft de woning geventileerd en een nacontrole uitgevoerd. Naast de brandweer van Stavenisse en twee ambulances kwam ook de politie en een Officier van Dienst Brandweer(OVD-B) ter plaatse om assistentie te verlenen. Gezien het aantal slachtoffers werd ook de Officier van Dienst-Geneeskundig (OVD-G) gealarmeerd, deze is echter niet meer ter plaatse geweest.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief