Foto: Sjorssportief.nl

Gemeente roept verenigingen op voor Sjors Sportief/Creatief

THOLEN - Sjors Sportief en Sjors Creatief zijn al jaren een regelrechte hit onder de basisschooljeugd. Dankzij het Sjors-boekje maakten al meer dan 3500 basisschoolkinderen kennis met diverse sportieve en culturele activiteiten binnen de gemeente Tholen.


"Wegens dit daverende succes wil de gemeente dit natuurlijk graag continueren", aldus de gemeente Tholen. Daarom worden alle verenigingen in de regio Tholen nu opgeroepen om zich aan te melden voor het kleurrijke Sjorsboekje. "Door 'Sjors' krijgen kinderen de kans om op laagdrempelige wijze kennis te maken met naschoolse activiteiten binnen de gemeente."

Uitproberen
Sjors Sportief en Sjors Creatief wordt inmiddels in bijna honderd gemeenten ingezet. Kinderen krijgen hierbij een boekje met een enorm breed aanbod van allerlei sportieve en culturele activiteiten. Sommige activiteiten kunnen de kinderen gratis uitproberen, voor anderen wordt een kleine bijdrage gevraagd. Groot voordeel hierbij is dat kinderen niet eerst lid hoeven te worden om iets uit te kunnen proberen. Zo kan je kind verschillende sporten uitproberen en later een keuze maken.

Aanmelden
Verenigingen en organisaties die graag in het Sjors-boekje willen staan, kunnen zich vanaf nu aanmelden via de website www.sportstimulering.nl. Bent u geen vereniging, maar wilt u toch graag een activiteit voor deze doelgroep aanbieden? Dit kan natuurlijk, neem dan contact op met info@sjorssportief.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES