Maar liefst 3500 euro mochten Joalien Bevelander en Barry de Jong van Project TOV uit handen van de organisatie van de Vrijmibotho ontvangen.
Maar liefst 3500 euro mochten Joalien Bevelander en Barry de Jong van Project TOV uit handen van de organisatie van de Vrijmibotho ontvangen. (Foto: Iman Fase)

Opbrengst van Vrijmibotho geeft TOV een stukje rust

  algemeen

THOLEN - Maar liefst 3500 euro mochten Joalien Bevelander en Barry de Jong van Project TOV uit handen van de organisatie van de Vrijmibotho ontvangen.


De Vrijmibotho van 14 juni was een groot succes! Een deel van de opbrengst zou gaan naar project TOV, Tholen op Vakantie, waarmee jongvolwassenen die normaal gesproken om allerhande redenen niet op vakantie kunnen, dat nu wel kunnen. De cheque werd uitgereikt tijdens de 'VrijmiBBQ' die werd gehouden voor alle vrijwilligers van de Vrijmibotho. De reis gaat dit jaar naar de Ardennen en in totaal zijn er vijftien jongvolwassenen geselecteerd. "Heel fijn dat we dit bedrag mochten ontvangen. Het wordt steeds lastiger om sponsors te vinden en fondsen te werven. Nu kunnen we ons echt richten op de jongeren en de vakantie. Het geeft veel verlichting en daar zijn we dankbaar voor."

l

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES