Zaterdag was de opening van de tentoonstelling. FOTO IMAN FASE
Zaterdag was de opening van de tentoonstelling. FOTO IMAN FASE (Foto: Iman Fase)

Kijken in Kunstkamer Holland Huis

  algemeen

THOLEN - Een groep fanatieke cursisten fotografie gaat de komende weken foto's waar ze trots op zijn binnen een groepsexpositie tentoonstellen.


Twee jaar geleden is er een groep van 10 beginnende fotografen gestart met het volgen van de fotografiecursus digitale fotografie in Kunstkamer Holland Huis. Intussen hebben een groep van 40 cursisten deze cursus in de Kunstkamer gevolgd. Door bezig zijn met fotografie, het uitvoeren van opdrachten én de uitleg en support tijdens de lessen, hebben de cursisten zich een weg kunnen banen door het oerwoud van theorie en techniek en zich zo kunnen verbeteren van een beginnende fotograaf tot een fotograaf die minder bezig is met het schieten van plaatjes maar steeds beter aan het fotograferen is.

Publiek

Het resultaat hiervan wil een deel van de cursisten u graag laten zien gedurende de tentoonstelling. Exposeren in de Kunstkamer is voor hen een manier om hun foto's te laten zien aan een breder publiek. De expositie is buitenom de reguliere openingstijden tijdens Kunstkamer activiteiten, iedere eerste zaterdag van de maand van 11.00 uur tot 17.00 uur geopend voor publiek. De opening was zaterdag 13 juli en de tentoonstelling loopt tot 31 augustus.

Kunstkamer Holland Huis Laban Deurloostaat 28, 4694 BR Scherpenisse. Kom gerust eens een kijkje nemen! 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief