De technische installatie van zwembad De Spetter in Tholen is niet in orde.
De technische installatie van zwembad De Spetter in Tholen is niet in orde. (Foto: Iman Fase)

Technische installatie zwembad De Spetter blijkt niet in orde

  algemeen

THOLEN - De technische installatie van zwembad De Spetter in Tholen is niet in orde. Er zijn onregelmatigheden geconstateerd. Dat laat de gemeente Tholen weten.


Volgens de gemeente kan het mankement leiden tot vertroebeling van het zwembadwater. Het is nog niet bekend wat de precieze oorzaak van het probleem is. Daar wordt naar eigen zeggen op korte termijn onderzoek naar gedaan. Met de zomerse dagen voor de deur en het feit dat de zomervakantie in volle gang is, komt het mankement bijzonder ongelegen. De gemeente laat weten dat directe sluiting vooralsnog niet nodig is. "Echter kan het voorkomen dat, door die vertroebeling, het complete zwembad volgens wetgeving op enig moment tijdelijk (eerder) moet sluiten", zo legt men uit. "Dit vinden wij voor al de badgasten zeer vervelend en rekenen daarom op uw begrip bij een eventuele tijdelijke sluiting." 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Meerdere vacatures

Oosterland

Timmerman onderhoud & renovatie

Sint Philipsland / Bruinisse

Meerdere vacatures

Kruiningen

Chauffeur / Logistiek medewerker (m/v)

Yerseke

Bezorgers

Brabant en Zeeland

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief