De drie andere kittens zijn naar het dierenasiel gebracht.
De drie andere kittens zijn naar het dierenasiel gebracht. Foto: Wijkagenten Tholen-Steenbergen

Vier kittens aangetroffen op fietspad langs Postweg: een van hen overleden

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

POORTVLIET - De politie heeft gisteravond samen met een jongen en meisje langs de Postweg bij Poortvliet vier kittens aangetroffen. Een van de kittens was op dat moment al overleden. Dat meldt wijkagenten Tholen-Steenbergen op Twitter. 

Agenten zagen op het fietspad langs de Postweg een jongen naast zijn scooter staan. Toen ook de agenten stopten zagen zij dat de jongen gestopt was voor een kitten die midden op het fietspad zat. 

Samen met de jongen en een meisje dat ook gestopt was, zijn de agenten op zoek gegaan naar andere kittens. In totaal werden er in de omgeving van het fietspad vier aangetroffen. Hiervan was een kitten al overleden. 

De drie andere kittens zijn naar het dierenasiel in Tholen gebracht. De eigenaars en medewerkers van het dierenasiel gaan ervoor zorgen dat de kittens er bovenop komen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanavond zagen wij, op het fietspad langs de Postweg ter hoogte van #poortvliet ,een jongen naast zijn scooter staan. Nadat wij gestopt waren zagen wij dat de jongen was gestopt voor een kitten die midden op het fietspad zat. Samen met de jongen en een meisje dat ook gestopt was zijn wij op zoek gegaan naar andere kittens. In totaal hebben wij er vier aangetroffen, waarvan er helaas al eentje was overleden ?? De drie andere kittens hebben wij naar het dierenasiel in #tholen gebracht. De lieve eigenaars en medewerkers van dit dierenasiel (Elkie stichting) gaan ervoor zorgen dat de kittens er weer helemaal bovenop komen. De jongen en het meisje willen wij nogmaals hartelijk danken voor de hulp en het zijn van een dierenvriend!!?? ^Jordy #wijkagentjordy #wijkagenttholen #wijkagentsteenbergen #tholen #poortvliet #wijkagent #polboz #politiebergenopzoom #kittens #dierenasiel @dierenbescherming

Een bericht gedeeld door Wijkagenten_Tholen_Steenbergen (@wijkagenten_tholen_steenbergen) op



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief