Foto: Iman Fase

Woonboulevard Poortvliet mag door het leven als Hofleverancier

  algemeen

POORTVLIET - Het eiland Tholen is trots. Woonboulevard XXL Poortvliet gaat namelijk sinds zaterdagavond als Hofleverancier door het leven. Dit mocht burgemeester Van de Velde-De Wilde tijdens de feestavond ter ere van het 100-jarig bestaan van het bedrijf bekend maken. Zij reikte het schild en de bijbehorende oorkonde uit.


"Zijne Majesteit de Koning heeft bij beschikking het Recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier' verleend aan Bouman-Potter B.V. te Poortvliet", zo luidde de bijzondere boodschap. Op 9 september bepaalde de koning dit, maar de jubileumavond op zaterdag 28 september was de uitgelezen gelegenheid om dit wereldkundig te maken. Zowel de directie als de medewerkers reageerden bijzonder verheugd. "Het vormt voor ons een hoogtepunt van de jubileumviering en een erkenning voor de inzet en loyaliteit van onze medewerkers."

Cadeaus

De avond stond niet alleen het teken van het predicaat Hofleverancier. De feestavond was uitstekend verzorgd met volop entertainment. Van half negen tot half tien was het officiële gedeelte ingepland. Het personeel overhandigde een prachtige olijfboom aan de directie en ook voor het Leger des Heils was het een onvergetelijke avond door de schenking van een heuse vrachtwagen door Woonboulevard Poortvliet. De vele aanwezigen genoten na afloop van het officiële gedeelte nog lang na. 

 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief