Budelpack en Wilthagen in de race voor titel Zeeuws Familiebedrijf van het jaar 2019

  algemeen

THOLEN - Budelpack en Wilthagen uit Tholen maken kans op de felbegeerde titel Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar 2019. Zij zijn samen met Wilhem BV uit Zaanslag geselecteerd uit maar liefst meer dan 100 nominaties. "Deze bedrijven zijn geselecteerd, omdat zij de leefbaarheid in Zeeland vergroten", aldus de selectiecommissie.De finalisten moesten door middel van een vragenlijst aangeven hoe zij maatschappelijke betrokkenheid invullen en bijdragen om de "BV Zeeland" te versterken. Budelpack zet bijvoorbeeld al 12 jaar mensen van de Betho in op de locatie in Poortvliet en runt een zorgboerderij. Wilhelm BV streeft meerdere maatschappelijke doelen na, bijvoorbeeld door de gezondheid van medewerkers te bevorderen, zorgen voor scholing en loopbaangesprekken. Verder zetten ze in op gebruik van duurzame producten. Werknemers van Wilthagen BV werken vaak al vele jaren voor het bedrijf. Het bedrijf zet in op Zeeuwse producten als kroepoek, die voor 100% in Nederland wordt geproduceerd en ook nog eens glutenvrij, lactosevrij en vrij van e-nummers is.

Stemmen
Dit jaar wordt de winnaar opnieuw bepaald door de vakjury en de publieksstemmen. De jury bestaat uit Jo-Annes de Bat (Provincie Zeeland), John Dane (HZ University of Applied Sciences) en Aart-Jan Witte (TMC, winnaar vorige jaar). Naast het juryoordeel, mag iedereen stemmen op zijn of haar favoriete familiebedrijf.

Op dinsdagavond 22 oktober wordt in de Mythe in Goes bekend gemaakt welke finalist de titel 'Zeeuws Familiebedrijf van 2019' mag dragen en de award in ontvangst mag nemen. Het bijwonen van de uitreiking van de award is voor iedereen gratis toegankelijk. Aanmelden kan via www.zeelandbusiness.nl/familiebedrijf/. Hier kunt u ook alle informatie over het evenement vinden en hoe er gestemd moet worden.

 

Vacatures

Chauffeur Internationaal (CE)

Benelux en Noord Frankrijk.

Administratief medewerk(st)er

Halsteren

Montage monteur

Middelburg

Bezorgers

Middelburg

Aanpakkers gezocht!

Yerseke

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief