Zes bedrijven genomineerd voor Thoolse ondernemersprijzen 2019

THOLEN - Om de twee jaar worden de Thoolse ondernemersprijzen uitgereikt. Met deze prijzen wordt het sterk groeiende en bloeiende ondernemerschap op Tholen gevierd. In de categorieën 'Thoolse ondernemersprijs' en 'Thoolse startersprijs' zijn ieder drie genomineerden bekend gemaakt. 


Om de twee jaar worden deze prijzen uitgereikt. In de 'Thoolse ondernemersprijs' zijn MCD de Koster uit Stavenisse, Prince Kunststofbouw uit Tholen en Van Rijn Brandbeveiliging uit Tholen genomineerd. Als starters maken Bloemwerk Ira van Dijke uit Sint-Annaland, NTx Duurzaam uit Sint-Annaland en Skyshark uit Poortvliet kans op de prijs. 

Jury
De jury bestaat uit vijf Thoolse ondernemers uit verschillende sectoren. Zij nomineren voor beide prijzen drie ondernemingen. De uiteindelijke winnaar wordt gekozen door het aanwezige publiek op de ondernemersavond. Het thema is die avond 'groei en bloei', want het sterk groeiende en bloeiende ondernemerschap op Tholen wordt op deze manier gevierd. 

Uitreiking
De daadwerkelijke uitreiking is op dinsdag 12 november. De winnaars worden gekozen door het publiek tijdens de ondernemersavond. Die onderneming gaat er vandoor met een trofee, een certificaat en de eer.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Operator plasmasnijmachine

Middelburg

Bezorgers

Brabant en Zeeland

Administratief medewerk(st)er

Heerle

Apothekersassistente

Vlissingen

Bezorgers

Brabant en Zeeland

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief