Ira en Niek vielen in de prijzen.
Ira en Niek vielen in de prijzen. Foto: Gemeente Tholen

Bloemwerk Ira van Dijke en Van Rijn Brandbeveiliging in de prijzen bij ondernemersgala

Door: Vera de Geus Algemeen

THOLEN - Bloemwerk Ira van Dijke en Van Rijn Brandbeveiliging zijn de grote winnaars geworden van het Thoolse Ondernemersgala. Bloemwerk Ira van Dijke won de Thoolse Startersprijs 2019 en de Ondernemersprijs 2019 ging naar Van Rijn Brandbeveiliging. Zij mogen twee jaar lang deze prestigieuze titel dragen.

Om de twee jaar worden de Thoolse ondernemersprijzen uitgereikt. Met deze prijzen wordt het sterk groeiende en bloeiende ondernemerschap op Tholen gevierd. In de categorieën 'Thoolse ondernemersprijs' en 'Thoolse startersprijs' werden vooraf drie genomineerden bekend gemaakt.

In de categorie 'Thoolse ondernemersprijs' waren MCD de Koster uit Stavenisse, Prince Kunststofbouw uit Tholen en Van Rijn Brandbeveiliging uit Tholen genomineerd. Als starters maakten Bloemwerk Ira van Dijke uit Sint-Annaland, NTx Duurzaam uit Sint-Annaland en Skyshark uit Poortvliet kans op de prijs.

De jury bestond uit vijf Thoolse ondernemers uit verschillende sectoren. Zij kozen de nomineerden. De winnaars werden gekozen door het publiek op het gala. Beide winnaars gingen er vandoor met een trofee, een certificaat en de eer.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief