Foto: Pixabay

De nieuwjaarsreceptie van de gemeente gaat 'on tour'

THOLEN - Wie naar de nieuwjaarsreceptie van de gemeente wil, tijgt niet meer naar het gemeentehuis. De receptie gaat namelijk on tour wat betekent dat deze ieder jaar op een andere locatie plaatsvindt. Voor 2020 is dat Sassegrave in Scherpenisse. De receptie is niet traditiegetrouw de eerste werkdag na de jaarwisseling, maar de eerste maandag na de kerstvakantie.


De Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Tholen vindt plaats op maandag 6 januari 2020 vanaf 19.30 uur in dorpshuis Sassegrave in Scherpenisse. Trouwe bezoekers zien hier twee opvallendheden in. Deze receptie wordt namelijk al jaren gehouden in het gemeentehuis van Tholen en bovendien de eerst werkdag na de jaarwisseling. "Daar stappen we vanaf", laat burgemeester Ger van de Velde - De Wilde weten.

Ontmoeten

"We gaan on tour. Door van locatie te wisselen hopen we meer of andere mensen te ontmoeten. Verder werken we zo aan zichtbaarheid in de kernen", zo legt ze uit. "De eerste reacties zijn positief. De mensen van Sassagrave waren in ieder geval erg blij met onze komst." Tholen kiest er verder voor om de receptie voortaan pas de eerste maandag na de kerstvakantie. "Veel van onze eigen mensen en trouwe bezoekers waren net na de jaarwisseling vaak nog op vakantie. Door de nieuwe datum willen we iedereen de mogelijkheid bieden elkaar de hand te schudden", besluit de burgemeester. 

Meest gelezen

Meest geliked

Gratis donuts bij Loods3 2 2/7
Kerkdiensten mogen weer voor vollere kerk 1/7
Proeftuin Sint-Annaland mag zich verder bewijzen 30/6

DIGITALE KRANT





NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief