In 2017 was het laatste kerstconcert van het Cultikoor.
In 2017 was het laatste kerstconcert van het Cultikoor.

Cultikoor en Gossi Nokki maken zich op voor prachtig kerstconcert

Door: Vera de Geus Algemeen

THOLEN - Het Cultikoor uit Tholen komt dit jaar weer met een kerstconcert. Op zaterdagavond 21 december vormt de katholieke kerk het decor voor het traditionele kerstconcert waar doorgaans zeker zo'n honderd bezoekers van genieten. Dit jaar zal het Kruislandse koor Gossi Nokki versterking bieden en het publiek trakteren op zowel traditionele als moderne kerstnummers om een ieder in kerststemming te brengen.

Het kerstconcert van het Cultikoor is een mooie traditie in de katholieke kerk op Tholen. Sinds jaar en dag luidt het optreden de kerstperiode in. Wegens omstandigheden kon het kerstconcert in 2018 geen doorgang vinden, maar achter de schermen is hard gewerkt om dit jaar weer te schitteren. En dat is gelukt. Het concert begint op zaterdagavond 21 december om 19.30 uur in de Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaartkerk op de Markt in Tholen en iedereen kan het concert gratis bijwonen. In de pauze is er tegen een kleine bijdrage koffie of thee te verkrijgen.

 

Modern en traditioneel
Het Cultikoor en Gossi Nokki brengen die avond traditionele liederen zoals het Avé Maria, maar er is zeker ook ruimte voor vrolijke en moderne kerstnummers zoals Winter Wonderland, You Rise Me Up, Felice Navidad en Jingle Bells. Na een stemmig Een Heel Gelukkig Kerstfeest sluiten de Thoolse en Kruislandse koren het concert af. 

 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief