Foto Wim Fase

Sophia Kinderziekenhuis krijgt 23.500 euro van Vrienden van Siem

  algemeen

SINT ANNALAND - De Vrienden van Siem hebben in 2019 maar liefst 23.500 euro opgehaald voor het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Dat maakte men tijdens de nieuwjaarsreceptie van afgelopen weekend bekend. Tevens werden de nieuwe goede doelen voor 2020 prijsgegeven. Dat zijn het Bravis locatie Roosendaal afdeling oncologie, het Familiehuis van Daniël de Hoed en het Bravis locatie Bergen op zoom afdeling chirurgie oncologie.


Stichting Vrienden van Siem halen jaarlijks door middel van meerdere acties geld op voor een goed doel dat aan het begin van het jaar bekend wordt gemaakt. Dit doen zij ter nagedachtenis van hun overleden vriend Siem Vroegop. Het geld dat in 2019 werd opgehaald, gaat naar het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Zaterdag werd bekend dat in 2019 maar liefst 23.500 euro werd opgehaald. 

Komend jaar is een jubileumjaar. "2020 wordt weer een jaar met mooie evenementen, alles voor het goede doel", zo laat men weten. De goede doelen die in 2020 kunnen rekenen op een bijdrage van de Stichting Vrienden van Siem zijn het Bravis locatie Roosendaal afdeling oncologie, het Familiehuis van Daniël de Hoed en het Bravis locatie Bergen op zoom afdeling chirurgie oncologie. 

 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief