Videostill RTL4
Videostill RTL4

Voice-avontuur ten einde voor Thoolse Zorah Lagerwerf

Door: Vera de Geus algemeen

OUD-VOSSEMEER - De Thoolse Zorah Lagerwerf zal de komende weken niet meer te zien zijn bij The Voice of Holland. Tijdens The Knockouts  werd ze door coach Anouk na het zingen van het nummer What About Us van Pink weggestemd en kwam er een einde aan het Voice-avontuur. 

Tijdens de Blind Auditions van de The voice of Holland liet de 19-jarige Zorah uit Oud-Vossemeer alle stoelen draaien. Met haar prachtige vertolking van het nummer Always Remember Us This Way van Lady Gaga wist zij zowel het publiek als de jury omver te blazen.

Zorah is geboren in Rotterdam maar verhuisde al op driejarige leeftijd naar Oud-Vossemeer. Tegenwoordig studeert ze in Tilburg maar is ze nog bijna ieder weekend in Oud-Vossemeer te vinden. De meeste zangeressen die zo goed kunnen zingen, zingen al jaren of hebben een hele muzikale familie maar dat is bij Zorah niet het geval. Toen ze jonger was speelde ze piano maar de echte liefde voor het zingen begon pas vijf jaar geleden. Zorah speelde vroeger in musicals maar kwam erachter dat ze de theaterkant leuker vond. Ze koos na haar middelbare school voor de Theateropleiding in Tilburg. Zorah die erg nuchter is, was eigenlijk verbaast dat ze zo goed kon zingen. De keuze voor de zangopleiding werd dan ook gauw gemaakt en Zorah volgt nu alweer het tweede jaar van deze opleiding.

Haar deelname aan de The Voice was een doordachte actie. Haar droom is om uiteindelijk door te breken als zangeres en tot nu toe kende eigenlijk niemand haar: "Niemand wist tot aan mijn deelname wie ik was en ik vond het een goede manier om mijzelf en mijn muziek te laten zien. Ook hoop ik door mijn deelname aan dit programma wat meer ervaring op televisie te krijgen, iets dat ik tot nu toe totaal niet had."

Hoewel Zorah zich enorm goed heeft ontwikkeld in de afgelopen weken, moest de Thoolse dit weekend helaas toch vertrekken. Zo kreeg volop lof, maar werd uiteindelijk toch iets te onzeker bevonden in vergelijking tot haar teamleden. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief