Foto: Jeroen van Eijndhoven / Beeld Werkt

RIVM: Landelijk 134 patiënten overleden, 3 nieuwe besmettingen in Tholen

THOLEN - In de afgelopen 24 uur zijn er in Nederland weer 1019 mensen positief getest op het coronavirus. In Tholen kwamen er 3 coronapatiënten bij. Dat brengt het landelijke totaal aantal patiënten op 13.614. Er zijn totaal 1173 patiënten overleden aan COVID-19. 


Sinds de laatste update van het RIVM zijn er 1019 Nederlanders positief getest op COVID-19. Dat brengt het totaal in Nederland op 13.614. In datzelfde tijdsbestek zijn er 134 mensen overleden aan het virus. In totaal zijn er 1173 mensen in Nederland overleden aan het coronavirus. Het totaal aantal gemelde patiënten dat opgenomen is (geweest) in het ziekenhuizen in het land is 5159. 

Zeeland

Sinds gisteren zijn in Zeeland zeventien mensen positief getest op het coronavirus (COVID-19). Het betreft inwoners uit de gemeenten Goes (3), Hulst (1), Middelburg (1), Schouwen-Duiveland (2), Terneuzen (5), Tholen (3) en Vlissingen (2). Daarmee komt het totaal aantal positief geteste mensen op 194.

Drie Zeeuwen zijn overleden sinds de laatste update. Dit betekent dat er nu in totaal zestien personen uit Zeeland zijn overleden aan de ziekte.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES 

Vacatures

Operators

Bergen op Zoom

Bessenplukkers

Kwadendamme

Operators

Bergen op Zoom

Medewerker technische dienst

Yerseke

Teamleider verpakking

Steenbergen