Afbeelding
Foto: Photographer: Iman Fase

Thoolse Havendagen verplaatst naar 2021

Door: Bregje Kop Algemeen

THOLEN - De Havendagen in Tholen zijn één jaar verzet. Dat maakt de organisatie woensdagochtend bekend. Het feest kan geen doorgang vinden door de coronacrisis.

Door het heersende coronavirus kunnen de Thoolse Havendagen dit jaar geen doorgang vinden. De Havendagen zouden dit jaar plaats vinden op 5 en 6 juni. Het is verplaatst naar 2 tot en met 5 juni 2021.

"In de afgelopen weken zijn we terecht gekomen in een ongewone en onwerkelijke tijd. De situatie rondom het Coronavirus heeft zich in rap tempo ontwikkeld. Zoals het er nu naar uitziet blijft ook de komende tijd nog onzeker", laat de organisatie weten. "Vanwege de huidige omstandigheden en maatregelen hebben wij als Stichting Tholen Sterk, in deze verdrietige Corona periode, de ingrijpende beslissing moeten nemen om de Havendagen 2020 én bevrijdingsactiviteiten te verplaatsen naar 2021. Deze beslissing is in zorgvuldig overleg met de Gemeente Tholen genomen en bovenal uit respect voor onze bevolking."

Het bestuur van Tholen Sterk heeft daarom een nieuwe datum vastgesteld, namelijk van 2 tot en met 5 juni 2021. "Wij stellen verder alles in het werk om het volledige programma te verplaatsen."

Crowdfunding 
Omdat het programma verplaatst wordt naar juni 2021, zullen ook het kampement, educatie en militaire rondritten verplaatst worden. "Uw bijdrage aan de crowdfunding wordt dus ook mee genomen naar volgend jaar."
 
Tickets 
De aangeschafte tickets voor de artiestenavonden blijven geldig voor 2021. "We hopen dat jullie massaal bereid zijn de tickets te bewaren en te gebruiken tijdens de artiestenavonden op 4 en 5 juni 2021", aldus de organisatie. "Mocht dit onoverkomelijke problemen opleveren neem dan uiterlijk 1 mei 2020 contact met ons op via havendagen2020@tholensterk.nl."



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief