Jongerenwerk Tholen krijgt nieuwe naam
Jongerenwerk Tholen krijgt nieuwe naam Foto: Iman Fase

Jongerenwerk Tholen krijgt nieuwe naam: Jij op Tholen

Door: Bregje Kop Algemeen

THOLEN - Jongerenwerk Tholen krijgt een nieuwe naam. Vanaf nu heet de stichting 'Jij op Tholen'. De naam nieuwe naam staat voor 'jou' als inwoners van de gemeente Tholen. "Jij bent belangrijk en kan het verschil maken."

Jongerenwerk Tholen verandert zijn naam in Jij op Tholen. Deze naamsverandering staat niet op zichzelf. Al een aantal jaar zijn de buurtsportcoaches van de gemeente Tholen gekoppeld aan de jongerenwerkers. De jongerenwerkers zetten zich met name in voor de jongeren in de gemeente Tholen. De buurtsportcoaches Roseline, Bo en Jurgen zetten zich al langer niet meer alleen in voor jongeren, maar voor alle inwoners, ongeacht leeftijd.

Het doel van de buurtsportcoaches is om de inwoners van de gemeente Tholen in beweging te brengen, in de ruimste zin van het woord. Dit doen zij door het organiseren van sport- en beweegactiviteiten, maar ook door het organiseren van creatieve activiteiten. 

Jij op Tholen
De naam Jij op Tholen staat voor 'jou' als inwoner van gemeente Tholen. "Jij bent belangrijk en kan het verschil maken", laat de organisatie weten. "Als jij iets wil organiseren en als je iets wil betekenen voor de gemeenschap kan je bij Jij op Tholen terecht. Samen met jou wil Jij op Tholen dingen mogelijk maken en er zijn voor de ander. Maar je kunt ook bij Jij op Tholen terecht als je vragen hebt over school of je opleiding. Of als je vragen hebt over jezelf of (andere) jongeren. Want jij bent belangrijk!"

Nieuw logo
Bij een naamswijziging hoort ook een nieuw logo. "De eilanden Tholen en Sint Philipsland zijn hierin terug te zien en ook een pin, waar uit je kunt herleiden dat Jij op Tholen graag mensen bij elkaar wil brengen door het organiseren van activiteiten."



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief