De gebroeders Julian en Jesse Schot aan het rapen voor het goede doel.
De gebroeders Julian en Jesse Schot aan het rapen voor het goede doel.

Thoolse jongemannen en hun vaders rapen kreukels voor het goede doel

THOLEN - Deze tijden zorgen ook voor saamhorigheid en nieuwe initiatieven, zo ook door de gebroeders Julian en Jesse Schot. Zij zullen tot aan Pasen voor het Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom, Roosendaal en Familiehuis Daniel den Hoed samen met hun vader kreukels verkopen. Ze worden nog gratis thuisbezorgd ook! EEn kilo kreukels kost 7.50 euro en per kilo gaat 2,50 euro naar het goede doel. De heerlijke Zeeuwse delicatessen zijn onder andere te bestellen via info@vriendenvansiem.nl, via de Facebookpagina Vrienden van Siem of via whatsapp op het nummer: 06-42251000.

Bezorging
Bezorging op het gehele eiland Tholen is gratis vanaf 1 kilo. Buiten het eiland komen er reiskosten bij. De kreukels worden bezorgd op Goede Vrijdag en Paaszaterdag. "Natuurlijk zorgen we voor de nodige afstand, wanneer de kreukels worden geleverd."

Bereidingstip
Kook de kreukels ongeveer 5 minuten af in een pan met ruim kokende water. Voeg hier voor smaak, wat peper en zout toe, ook wordt aangeraden om een klontje gezouten roomboter toe te voegen en eventueel kruiden naar keuze zoals: peterselie, tijm, etc. Laat vervolgens de kreukels even afkoelen en u kunt genieten van een heerlijk Zeeuws gerecht. Dank voor uw steun en eet smakelijk!, zo tippen zij nog.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES