Foto: Sjorssportief.nl

Oproep: Registreer buitensportactiviteiten via website

THOLEN - Nu kinderen in de basisschoolleeftijd tot een met 12 jaar weer in teamverband in de buitenlucht mogen sporten, is het belangrijker dan ooit hen (weer) in beweging te krijgen. De gemeente Tholen doet daarom een dringende oproep aan alle sportverenigingen en -aanbieders om deze activiteiten te registreren onder het project ‘Sjors Beats Corona’ via de website www.sjorssportief.nl


Sjors Beats Corona is er speciaal voor sportverenigingen en -aanbieders en basisschooljeugd. In de gemeente Tholen is Sjors Sportief al langere tijd het platform dat gebruikt wordt om basisschooljeugd met sport kennis te laten maken. Het platform wordt (school)jaarlijks ingezet om sportverenigingen hun kennismakingsactiviteiten onder de aandacht te laten brengen.

Inschrijven via de website is verplicht, zodat de sportverenigingen en -aanbieders rekening kunnen houden met de toeloop van het aantal kinderen.

Regie

Sinds 28 april mogen kinderen in de basisschoolleeftijd tot en met 12 jaar weer in teamverband in de buitenlucht sporten. Geen wedstrijden, want die leiden tot reizen en meer contacten. Kleedkamers en kantines van sportclubs blijven op slot en er mogen geen ouders langs de lijn staan. Premier Mark Rutte heeft gemeenten gevraagd om hierin de regie te nemen en samen met de lokale sportverenigingen te kijken naar de mogelijkheden en faciliteiten, zodat zoveel mogelijk kinderen en jongeren de kans krijgen om mee te doen. Dus ook de niet-leden van verenigingen.

Informatie

Wanneer een sportvereniging of -aanbieder wel iets wil organiseren, maar de datum nog onbekend is, kan dit ook al geregistreerd worden op www.sjorssportief.nl. Kinderen kunnen zich dan alvast (laten) inschrijven en nader bericht afwachten. 

Geen sportvereniging of -aanbieder, maar wilt u toch een activiteit voor kinderen tot en met 12 jaar organiseren? Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op via de mail: info@sjorssportief.nl

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES 

Vacatures

Operators

Bergen op Zoom

Bessenplukkers

Kwadendamme

Operators

Bergen op Zoom

Medewerker technische dienst

Yerseke

Teamleider verpakking

Steenbergen