Foto:

Lever gratis jouw nieuws aan voor De Bode

THOLEN - Al sinds jaar en dag mogen verenigingen gratis hun content aanbieden bij De Bode, zodat zij gebruik kunnen maken van het enorme bereik. Met deze vernieuwde Bode wordt dat bereik alleen nog maar groter en daarom willen wij alle verenigingen, stichtingen en organisaties graag, nogmaals, attenderen op deze mogelijkheid.


Wij kunnen ons namelijk goed voorstellen dat u bijvoorbeeld leden bent kwijtgeraakt door de coronacrisis, of misschien wilt u gewoon alle inwoners van uw gemeente laten weten dat jullie weer open zijn. Misschien willen jullie een speler van de week of een jubilaris in het zonnetje zetten. Het kan namelijk allemaal.

Plaatst u regelmatig een verslag op de website van de vereniging? Lever het meteen aan bij De Bode en de gehele gemeente is op de hoogte van wat jullie doen. Lezers willen namelijk maar al te graag weten wat er allemaal gebeurt in hun gemeente en daar hebben we ook úw input voor nodig. Om ruimte te creëren voor deze mooie verhalen, vragen we verenigingen echter wel om de uitslagen van wedstrijden via hun eigen kanalen te delen.

Wij zijn van mening dat er namelijk prachtige verhalen te vertellen zijn vanuit verenigingen en wij brengen die verhalen graag bij het grote publiek. Dus, waar wacht u nog op?

Via onze website kunt u heel gemakkelijk zelf een artikel aanleveren. Ga naar www.internetbode.nl. Klik op de editie naar keuze en klik vervolgens op 'Redactie' en dan op 'Redactie aanleveren'. De rest wijst zichzelf uit.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief