Foto:

De vlag gaat nog niet uit voor zangduo Anita en Ed

Anita en Ed, het Thoolse zangduo, mogen ook weer voor groepen mensen optreden. Hoewel zij blij zijn met de versoepelingen, wil dat niet zeggen dat zij direct het podium op kunnen springen. Volgens hen zijn er nogal wat zaken om rekening mee te houden: "De vlag hangt niet halfstok, maar we hangen hem zeker nog niet uit". 


"Er wordt sowieso meer mogelijk", begint Ed. "Nu zingen we in tuinen, doen we online optredens vanaf onze boot en verzorgen we optredens bij verzorgingstehuizen, maar door de versoepelingen kunnen we eventueel weer in een zaal zingen. Toch blijft het binnen een moeilijk verhaal hoor. Wij moeten, ondanks dat we een echtpaar zijn, ver uit elkaar kunnen staan tijdens een optreden. Het is nog maar de vraag of mensen mogen dansen en zo zijn er nog veel meer dingen om rekening mee te houden. Daarom verwacht ik dat het niet direct storm zal lopen", zegt Anita.

Normaal gesproken betekent de zomer voor Anita en Ed topdrukte en staan ze meerdere malen per week op een podium van een evenement. "Die zijn natuurlijk allemaal geannuleerd dus we hebben nu nog wat kleine dingetjes staan. Soms zingen we op een verjaardagsfeestje of iets dergelijks, maar dat is momenteel ongeveer maar twee keer per maand. Hopelijk kunnen we de komende maanden toch meer optreden! Hoe dan ook kijken we erg uit naar september als evenementen misschien weer mogen. Dan zetten we in op een fijne nazomer." 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief